Copyright 2017

Mission. Remek sült wrapok

A mi wrapjaink igazi slágerek
az egész világon.

Mindez eredeti receptúránknak köszönhető. A tészta hihetetlen simasága, frissesség, finomság, a sült kenyér csodás illata és a péksütemény valódi íze mind hozzájárult ahhoz, hogy a wrapokat az egész világon megszerették az ínyencek!

Termelés

A minőség és a biztonság a prioritás számunkra, ezért a gyártás minden szakaszában gondosan bánunk termékeinkkel. Speciális programokkal pontosan ellenőrizzük a nyersanyagokat és a wrapok sütésénél használt összetevőket, minőségük felett pedig egy egyedi ellenőrzési rendszer őrködik. Mindezt azért, hogy egészséges és ízletes wrapokat kínálhassunk, olyanokat, amelyek minden receptnél beválnak!

Filozófiánk

A Mission Wraps egy 1948-ban alapított családi cég, a Gruma csoport tagja. Szenvedélyünk az, hogy ízt és illatot varázsoljunk vevőink konyhájába az egész világon. Több mint 60 éve fejlesztjük wrapjaink receptúráját, ezért azok kiválóak az egész család számára és minden alkalomra. Cégünknél az ember számít, ezért termékeinket is az Önök számára hozzuk létre.

Minden alkalomra

A Mission Wraps-szal minden nap tele lesz inspirációval és pozitív meglepetéssel. Kedve támadt egy ízletes és egészséges ételhez? Itt a Mission Wraps! Ideális ajánlat azok számára, akik értékelik a jó ízeket, és gondot fordítanak arra, hogyan táplálkoznak. Wrapjainkat kombinálhatja kedvenc hozzávalóival, és bárhol, bármikor fogyaszthatja!

Wrapjaink titka a friss, illatos, puha és finom tészta. Kizárólag a legkiválóbb minőségű alapanyagokból készítjük, gondosan sütjük és csomagoljuk azokat. Az általunk használt Fresh&Soft kivételes receptúrának és csomagolási rendszernek köszönhetően wrapjaink hosszú időn át megőrzik frissességüket, így Ön is korlátok nélkül élvezheti utánozhatatlan ízüket!

Wrapjaink

Mission Wraps
sok változatban kaphatók.

Kínálatunk: Original klasszikus wrapok,  Multigrain és Spelt&Oat sokmagvas wrapok, természetes wrapok 0% mesterséges tartósítószerrel, ill. aromatikus gyógynövényes Mediterranean Herbs wrapok. Mindegyik íz kivételes, és hozzájárul ahhoz, hogy egy közönséges fogás kivételes lakomává váljon! Próbálja ki, és válassza ki a kedvencét!

Belépés
vagy

Nem regisztrált még? Regisztráció!

Ossza meg a barátaival

Tájékoztassa őket receptjeinkről

Ossza meg a barátaival

Tájékoztassa őket receptjeinkről
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now